НАШИЯТ ЕКИП

Теодора Игнатова

президент

Теодора Игнатова е почетен консул на Република България в Демократична Република Конго и президент на международната фондация „Докосни щастието“ („Тouch Happiness Foundation“).  Г-жа Игнатова работи в пряко сътрудничество с водещи световни компании и специалисти от Европа и Африка с цел подпомагане на хора в неравностойно положение.

Михаил Благоев

ОРГАНИЗАТОР

Михаил Благоев е бизнесмен, изградил и управляващ успешен бизнес. След дипломирането си започва да работи като експерт в международна финансова компания, която му дава възможност да се занимава с иновативни медицински технологии.  

Дагмар Мусилкова

ОРГАНИЗАТОР

Дагмар Мусилкова живее и учи в Прага. Изучава семейни констелации и завършва успешно курс по интуитивна диагностика, хипноза и техника за емоционална свобода (ТЕС). Тя комбинира различни методи и техники в психологията и психотерапията и успешно решава физически и психически проблеми. От 15 години тя има собствена терапевтична практика и е помогнала на огромен брой пациенти.

Пламен Карашев

ОРГАНИЗАТОР

Фондация ”Докосни щастието” е общност от лидери и доброволци с големи сърца. Не случайно Пламен Карашев е част от ръководството на фондацията. Ентусиазма и вдъхновението, които той носи са белег и знак за човек, който е мисионер, човек, който припознава чужди каузи като свои, човек, който предава нататък.